Tillbaka till rutinen! Vilken rutin?

Hej, nu är jag hemma igen och tillbaka till rutinen! Eller tja, har ingen riktig rutin här. Inte som jag hade förrut i alla fall, när jag jobbade heltid, och mer än det, som VD. Ibland saknar jag lite av rutinen, men inte livet som jag hade då. Mycket stress och press, resor och övertid. Fick allergier och sov dåligt, samt gick upp i vikt, och hann inte träna. Eller hann och hann, tiden som var kvar på dygnet prioriterade jag för mina ”barn”, och vänner.

Inget rutinarbete!

Men lite rutin har vi men den ser annorlunda ut för oss än för många. Ingen av oss ett 9-5 jobb så det gör stor skillnad. Maken jobbar som skidlärare, endast privatlektioner. Han är ute i pisten från 8.30 till lunch eller senast fram till tre. Beroende på vad han får för bokningar. Jag jobbar med våra bokningar (resten av denna vintersäsongen 17/18, sommaren 18 och nästa vintersäsong 18/19), hemsidor och vår bokföring mm. Minst ett par timmar varje dag.

Det blir en del fix med våra stugor och vårt hem, vi har mycket gäster, se nedan. Behöver ju planera för att allt skall fungera, så ja, just nu mer planerande än rutin i sig.

Sedan behöver vi träna också, för att klara av våra liv, med våra tokiga kroppar. Resten av denna veckan blir det skidåkning 2-3 förmiddagar, styrketräning 1-2 ggr och 1-2 yogapass, kortare och mer av stretch.

Tänkte att vi hade det lite lugnt med påhälsande kompisar till söndag, men icke sa nicke. Vi får besök av en av våra kroatiska kompisar redan ikväll, osäker på hur många dagar han stannar. Sedan kommer våra tyska kompisar från söndag till torsdag, och sedan min äldsta dotter (igen hurra!) med kompis i en vecka och därefter min gamla barndomskompis med man från Göteborg i knappt en vecka. Piuhhh!!! Och detta är februari… I mars kommer det fler… Vi har sagt att nästa år får vi nog begänsa besöken lite. Just ja, detta är bara kompisar som bor hemma hos oss. Sedan har vi ju gäster i vår stugor också.

Rutin? Nej inte här:

Och vem vill inte komma hit? Och vara med oss? Ha det så bra så hörs vi! Kram Catharina

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras