Högsäsong i alperna och för oss!

Hej, här är det högsäsong, både i byn och hemma hos oss. Fast det syns inte på dessa bilder, eller hur? Men det är för att vi är ute i backarna när liftarna öppnar och vi har också haft det riktigt kallt denna veckan, som mest -25 grader. Och då passar många av turisterna här att ta det lite lugn på morgonen så backarna är tomma den första dryga timman.

Högsäsong i alperna

Och högsäsong innebär att det är köer i liftarna och mycket folk i backarna,. Köer på restaurangerna i backarna, fullt på restaurangerna och barerna i byn och kaos i mataffärerna. Men samtidigt är det kul att se vår lilla by förvandlas till ett litet inferno med massa folk överallt.

Högsäsong i alperna

Och högsäsong innebär att vi har fullt i stugorna och att vi har fullt med gäster här hemma i huset också. Vi har haft min dotter med kompis och min bästa kompis med man, boende hos oss i en vecka. Jättemysigt!!! Vi har varit på after ski och åkt kälke, varit i Salzburg och åkt skidor varje dag!!! Nu är vi dock ensamma, en dryg vecka, innan ett gäng av våra sydafrikanska kompisar kommer.

Imorgon blir det skidåkning bara jag och maken och sedan styrketräning, perfekt fredag!

Kram Catharina

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras