Min påskhelg – en förvirring av fyra språk!

min påskhelg

Hej, hoppas att ni har haft en skön och bra påskhelg! Vi har haft det superbra här! Med sista vågen av kompisar på besök och med skidåkning, naturligtvis, men också med ösregn. Vi har pratat och skrattat och myst och haft det jättebra hela helgen men viss förvirring har vi haft med språk; svenska, engelska, tyska och kroatiska. Allt i en härlig röra. De flesta av oss pratar tre språk…

Här är jag med min kompis Jelena från Kroatien. Maken tycker att vi låter som Piff och Puff när vi är tillsammans. Med andra ord vi pratar en massa, hela tiden, hehe

Idag var det svåråkt, men inte för oss, då det var ca 30 – 50 cm nysnö. Och hade mina breda skidor idag, bra val! Och som lokalpatrioter, vi har naturligtis Atomicskidor.

Och jag märker att vår kondition är bra, vilket känns bra och är en bra motivator för fortsatt träning. Vi åker naturligtivs mycket skidor, men inte många av våra kompisar klarar av att köra med samma tempo och lika länge som oss. Tja, förutom våra österrikiska kompisar som också är vältränade.

min påsk

Så en helmysig påskhelg! Nu har alla kompisar åkt hem och vi är ensamma. Och inga fler kompisar på besök på länge. Faktiskt skönt och nu skall det bli lite rutin och lite nya projekt. Vi kommer att åka skidor ett par veckor till och vädret ser ut att bli finfint  de kommande två veckorna.

Hur har din påsk varit? Vi ses imorgon! Kram Catharina

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras