Nu kör vi! Sista dagarna med ski-in&ski-out!

ski-in&ski-outHej, nu är vi strax på väg ut i backen. Och vi har det fantastiskt då vi bor ski-in&ski-out, mao vi bor precis vid backen. Här ser ni en bild från kabinbanan och husen som ni ser precis vid backen, japp det är vårt hus och våra stugor!!! Och utsikten från vår köksfönster är… japp skidbacken. Vi kommer att få fantastiskt väder fredag – söndag, kanske lite för varmt, men helt ok. Så nu kör vi de tre sista dagarna här i VÅRA backar för denna säsongen. afNu kör vi!

Nästa år blir det nya pjäxor! Just nu måste jag knäppa och knäppa upp dem hela tiden. Men kanske är det fel på mig och inte på pjäxorna. Har små fötter, storlek 38, för att var 1,82… så svårt att få till det… After ski - Hofstadl

Och på söndag så kanske det blir lite after ski…. Sista gången för denna säsongen… Och jag kan numera sången Mama Lauda… En ny klassiker på after skin! 🙂 Ovan ser ni våra sydafrikanska kompisar; Keith, Justin och Lee på bästa after ski stället i Flachau; Hofstadl.

Så nu måste jag rusa för att hinna med första kabinbanan upp! Ha en riktigt bra fredag! Kram Catharina

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras