MTB premiär = cykellycka, ont i rumpan & axlar samt byte av app och var sak på sin plats

MTB premiär!

Hej! Hoppas ni har en bra 1:a maj!!! Vi har det toppen här och lite oväntat blev det premiär för cykling. Maken vaknade imorse och tyckte att vi skulle cykla istället för att ta oss till gymmet, och för mig passade det bra då jag ändå tänkt att köra ett konditionspass.

Sagt och gjort, cyklarna plockades ner från vinden, monterades och kollades en extra gång. Och tur att jag hade ordning på alla cykelsaker för de tog bara 10 minuter att få fram allt. Sedan gav vi oss av i behagliga 18 grader på vår standardtur.

MTB premiär!

Och vår standardtur går söderut, men för oss innebär det stegring uppåt i ca 14 km och på asfalt samt grusväg. Njöt av att återse bondgårdarna, kossorna, gröna kullar och bergstoppar, fortfarande med mycket snö på. CYKELLYCKA!!!

MTB premiär!

Och nu byter jag från Trace Snow appen till Garmin Connect, mao från snö och skidåkning till cykling och gröna ängar och berg. Det blev totalt 28,13 km och med en medelpuls på 130, vilket känns bra för en premiärtur! Så lite ont i rumpan och i axelpartiet hade jag på slutet, men skönt!!!

MTB premiär!Har investerat i nya ”cykelskor”, mina Salomon Speedcross. Cyklar ju inte med cykelskor då min reaktionsförmåga inte fixar att sitta fast. Har haft lite för många olyckor genom åren och känner att det inte passar mig. Men dessa har bra grepp under så får ändå bra genomtramp.

Och när vi kom hem fick vi lite extra fart då våra gäster, mina ex-svärföräldrar, kommer hit en dag för tidigt. Ojoj, tur att det mesta var iordning hemma. De kommer och hälsar på på sin genomresa vidare till Italien. Mysigt!!

Så nu får ni vänja er vid att få sommargröna bilder i cykelkläder istället för vinterbilder med skidkläder. Ha en bra eftermiddag och kväll!

Kram Catharina

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras