Lördagkväll och här sitter jag med en kopp te…

Hej, lördagkväll och här sitter vi med varsin kopp te. Och tycker att det är alldeles fantastiskt mysigt! Jo, jag älskar middag, dricka drinkar och partaja loss med kompisar och dansa men jag har alltid föredragit ”mysiga hemmakvällar”. Ända sedan jag var tonåring faktiskt. Och då behövde jag och min BFF tvinga oss att gå ut, särskilt på vintern. Vi tyckte att vi alltid hade det mysigast hemma, bara vi två eller med kompisar.

lördagkväll

När jag får en inbjudan till middag eller fest är min första reaktion alltid; JA, vad kul!! Men när kvällen närmar sig har jag många gånger tänkt, åhh vad skönt att bara vara hemma. Men visst har jag pallat mig iväg, och i 90% av gångerna haft superkul.

Att alltid ha mysiga hemmakvällar hade nog gjort att det blev ganska så omysiga till slut. Men med många vänner runt omkring både mig och maken så är det skönt att vi båda vill ta det lugnt en fredag- och lördagkväll. Vi lagar en god middag och gör lite olika saker; kollar på tv (japp jag vet tveksam sysselsättning men ack så trevlig), kollar på serier på Netflix (lite mer ok), fixar hemma såsom att stryka, ge mjölk till mina kefirsvampar mm eller sitta och pratar (helt ok).

Men vi kan partaja ordentligt också. Ovanstående bilder är från makens 50-årsfest för några år sedan i Kroatien. I sommar blir det ytterligare ett födelsedagsfirande, kanske på denna lilla ö i södra Kroatien.

Och just ja, ett bröllop i Sarajevo i dagarna tre. Och lite annat smått och gott. Så nu myser vi bara! Ha en riktigt skön lördagkväll och söndag. Kanske hörs vi imorgon? Kram Catharina

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras