Happy Monday!

Godmorgon och Happy Monday!! Ja, det kanske låter lite konstigt så här efter en härlig lång och sommarvarm helg, och dessutom den andra på rad, att jag just då säger Happy Monday när många av oss nu står inför en hel lång arbetsvecka?

Ett av mina mål efter att jag blev uppsagd

Och det hela har sin förklaring i att jag hade som ett av mina mål att efter att jag blev uppsagd att jag just skulle börja tycka om måndagar igen. Hade i många år avskytt måndagar, och det tillsammans med söndageftermiddag och kvällar, då jag började att ”jaga upp” mig inför allt som skulle göras kommande vecka.

Snäll start på veckan, trots allt…

Jag började planera mitt liv så att jag var extra snäll mot mig på måndagkvällar. Tränade sällan utan planerade umgänge med mina döttrar eller kompisar, eller helt enkelt bara gjorde ingenting.

På tisdag började veckan…

…låter konstigt eller hur? Men då hade jag kommit in i det hela igen och träning, övertid, jobbresor och allt annat mellan himmel och jord kunde då planeras in och tas itu med fram till fredag. Antingen slutade fredagen i normal tid eller så satt jag längre på fredagkvällen och tog en PW hem för att sedan mysa med mina tjejer (oftast). Lördag började oftast med ett träningpass och sedan daxs för lite avslappning, helst ensam. Sedan började det hela om igen…

Men nu så… Happy Monday

Det tog nog ett år för mig att verkligen känna att jag kan njuta av söndageftermiddag och kvällar SAMT att jag kan se fram emot måndagar. En helt ny vecka med så mycket tid….

Happy Monday

Och denna vecka blir det en tur till Salzburg för att köpa balkongblommor a la Österrike, städa stugor för nya gäster som kommer över pingsten, träna (får se vad de blir vädret är lite ostadigt kommande veckan) samt läsa en dotterns slutuppsats på hennes juriststudier, ringa hantverkare om tid för att hjälpa andra dotter med hennes ombyggnation i badrum, samt fixa med bloggar och hemsidor och lite annat.

Så med det får jag säga; Happy Monday, eller hur? Kram Catharina

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras