Stockholm here I come!

Stockholm here I come!

Stockholm here I come!!

Nu är det dags för en tur hem igen. Kul! Skall fira mina döttrar (födelsedag resp juristexamen) samt umgås med dem en hel massa för jag ser dem inte på hela sommaren. Och dessutom åker den yngsta till Rom ett halvår i höst på sitt Masterprogram, så har dem på varsitt håll i höst. Så måste ge och få massa mamma kärlek. Sedan blir det en weekendresa med dem och fd svärmor till Edinburg. Skall även träffa en massa kompisar och bara umgås och ha kul. Och få se lite av ljuset och mysa i ett sommarvarmt Stockholm.

Jag behövde göra en lista på alla dagarna för att kunna planera in alla roliga aktiviteter med alla kompisar och familjen. Skall till och med hälsa på på min gamla arbetsplats, där jag inte varit sedan jag slutat där för nästan exakt två år sedan. Ser verkligen fram emot dessa två veckor. Skall bli så kul!

Följ mig gärna på  Insta Story!

Kram Catharina

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras