Det här med att hitta sin grej.

Det här med att hitta sin grej. Du vet det där som gör dig totalt passionerad med total koncentration på ett intresse såsom löpning, yoga, simning, segling, klättring etc Har du hittat din grej? Min grej är att jag inte har någon, insåg jag för många år sedan.

Att (försöka) hitta sin passion

Och ni skall veta att jag och min böstis Gunnel har prövat massa; Bordtennis i Uddevalla Bordtennisklubb, Gång ( ja ni läste rätt), Friidrott på Rimnervallen, Cykling ja ni ser ju medaljen ovan (oklart hur långt loppet är men jag tror typ 7 mil och cyklade den på en damcykel, min farmors gamla, och sadeln gick sönder någonstans mitt i loppet. Men genomförde tävlingen ändå, hehe). Hittade min grej ett tag i Uddevalla Volleybollklubb  (UVK) men sedan flyttade jag till Göteborg och då blev det inget mer av det.

Här ser ni mig smasha! Bilden är från en artikel i den lokala tidningen Bohuslänningen.

Då var jag Katarina med K…

Ja på den tid stavade jag min namn med K men det visade sig att prästen hade stavat annorlunda så i alla register stavades mitt namn med C. Så enklast att ändra..

Sedan provade jag aerobic (då pratar vi Jane Fonda), styrketräning i en villa i Örgryte…Där det enda jag kommer ihåg är den här sången.. Och jag hade väl tänkt mer egna muskler än muskler på killar, men både och är väl inte helt fel hehe

Sent om siders så har jag insett att min grej är att just att göra lite av varje och att variera mig… Både vad gäller sport/idrotter samt när det gäller livet som stort, faktiskt. Och det passar mig perfekt då  jag fort blir uttråkad och behöver variation. Och det kändes skönt att kunna släppa att jag faktiskt inte hittade min passion i en grej, utan i massor av olika saker.

Hur är det med dig? Har du hittat DIN grej?

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras