En vilodag!

En vilodag!

Hej, idag har det blivit en vilodag! Både ur träningssynpunkt och allmänt. Igår blev det träning och imorgon oxå, så skönt att bara landa här hemma en dag. Har genom åren med mycket resor märkt att jag behöver just en kväll/dag att landa hemma när jag har varit borta en tag. Och var på en föreläsning för ett par år sedan om ayurveda livsstil, och där pratar man om samma sak.

Och nej, jag ligger inte i sängen. Men som nu när jag har varit borta i två veckor så fixar jag hemma med blommor, ger min kefir ny mjölk och tar hand om kefirsvamparna lite extra, städar lite i köket och packar upp lite långsamt. Sätter på en tvättmaskin eller två. Men jag far inte runt som en skottspole, nej jag sitter ner en stund, kollar lite, fixar lite samt planerar för resten av veckan/helgen.

Maken och jag myser tillsammans och vi pratar omväxlande mycket och inte alls.

Så nu en vecka hemma innan nästa resa, en kortare sådan. Mer om den nästa vecka. Men fram tills dess blir det massa träning och just ja, tips om Edinburg och Stockholm. Kram Catharina

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras