365+ dagar med Sporthälsa!

365+ dagar med Sporthälsa
Sista skiddagen säsongen 16/17 – 24 april.

Hej, 365+ dagar med Sporthälsa. Japp, i tisdags var det 1 år sedan jag började blogga för Sporthälsa!! Tänk vad tiden har rusat iväg.

Tack till dig som läser mina inlägg!

Jag vill framförallt tacka dig som läser mina inlägg, kanske regelbundet kanske då och då. Även fast det ibland blir mycket fokus på just mig, så är det ju för dig som jag skriver. Så tack!!

Tack till Anna och hennes team

Sedan vill jag tacka Anna & hennes team på Sporthälsa. Kul att få vara med i ett bloggnätverk, vilket ju också betyder att jag får mycket inspiration också av mina bloggkollegor.

168 inlägg

Det har blivit 168 inlägg, med andra ord nästan varannan dag. Lite osäker på var jag ser vilka som varit mest populär/mest lästa men jag vet att det om min vilja att gå ner i vikt har varit ett av de populäraste. Vilket har du tyckt mest om?

Vad vill du se mer av, mindre av, inte alls?

Jag har flera ideér om vad jag vill dela med mig av så inspirationen tryter inte. Men tänkte att det är ett ypperligt tillfälle att fråga dig som läser min blogg vad du vill se mer av, mindre av och kanske det är något som du inte alls vill läsa? Skriv i kommentarsfältet i så fall. Gärna mycket och många!!

354+ dagar med Sporthälsa
Sista skiddagen säsongen 17/18 – 8 april 2018

Att blogga inspirerar!

Ja, så är det helt otvetydigt! Man blir inspirerad att göra mer, våga mer, läsa mer, lära mer bara för att få kunna dela med sig och för att i sin tur inspirera dig som läser bloggen.

Så nu börjar år 2. Ha en riktigt skön fredagskväll/helg! Kram Catharina

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras