Glad midsommar!

Glad midsommar

Glad midsommar önskar jag dig!!! Hoppas du får en fantastiskt mysig dag trots det numera kalla vädret. Vår familj har aldrig varit speciellt stora på traditioner och speciellt inte att göra samma sak från år till år. Vissa år kan vi fira riktigt, så som det ska och visa år firar vi ingenting. Och det gäller alla stora helger. Men visst känner man som svensk något speciellt när det är midsommarafton, oavsett om man är hemma eller inte. Så förra året köpte jag en midsommarstång att ha på bordet hemma, de åren som vi firar.

Men i år får den stå kvar i skåpet då vi inte firar någon midsommar. Vi har åkt ner till Bosnien och här hälsar dels på svärmor och dels skall vi på bröllop i Sarajevo. Och japp, min 83-åriga svärmor har skaffat både wifi och padda så här kan jag nu vara online när det andra pratar och pratar och pratar (ja inte svenska utan kroatiska).

Än en gång; GLAD MIDSOMMAR!! Kram Catharina

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras