Sommarlistan 2018

sommarlistan 2018

Hej, såg denna braiga sommarlista hos både Elsa Billgren och Seventeendoors och tänkte att jamen en sådan måste jag göra. Och visst passar det bra just nu när många går på semester. Så här kommer min för sommaren 2018!

Vad ska du göra på din semester?

Jag har egentligen inte så mycket semester i vanlig mening, då jag inte har något vanligt liv. Vi har några resor planerade och då kommer vi att umgås med vänner så sol, skratt och knasigheter förväntas. Men större delen av sommaren kommer vi att vara hemma och jag räknar med att vi dels kommer att vara ute mycket för att cykla och vandra, samt att vi betar av lite från Bucketlist Salzburgerland som jag gjorde förra sommaren, samt tränar och tar det lite lugnt. Däremellan tar vi hand om våra gäster som vi har i våra stugor. Vi är nästan fullbokade, så kul!

Ska du åka någonstans?

Ja, vi har lite resor planerade. Vi har precis varit i Sarajevo på en lång weekend med bröllop, i början på juli blir det Mostar i Bosnien och Vela Luka, Korcula, en liten ö i södra Kroatien. Sedan kommer vi förmodligen att åka till  Wien, Porec och Murter (båda sistnämnde i Kroatien), men vi har inte bokat några datum för dessa resor än.

Hur länge ska du vara ledig?

Det blir nog knappt tre veckor utspridda från nu till mitten på september, om man bara räknar våra resor. Här nere i mellan Europa så sträcker sig ju sommar och semester fram till i början på september. Däremellan tänkter jag nog ta helt ledigt två dagar i veckan extra och sedan jobba på som vanligt tre eller fyra dagar.

sommarlista 2018Vad vill du verkligen hinna med?

Umgås med kompisar. Sola och bada. Läsa böcker och upptäcka nya platser i vårt närområde. Just ja, vill hitta en keramikstudio i närheten av oss och börja dreja, samt lära mig att fotografera bättre.

Vad tror du egentligen att du kommer göra?

Precis det; umgås med kompisar samt sola och bada när vi är på våra resor. Läsa, upptäcka, dreja och fotografera när jag är hemma.

Vad ser du mest fram emot?

Precis det, hehe

sommarlistan 2018Vad kan gå fel?

Tja, det kan vara dåligt väder och vi blir ovänner, men det sista tror jag egentligen inte på… Får nog tjata på maken lite för att göra lite upptäcksfärder, har kommit på att han inte är så ävertyrlig av sig… Och att jag inte hittar någon drejstudio…

Vem kommer du vara mest med?

Maken och våra kompisar i Flachau, Sydafrika, Kroatien, min BFF Gunnel från Göteborg kommer och hälsar på oss kort (på genomresa ner mot Kroatien). Annars har vi en lugn sommar utan mycket umgänge. Tyvärr blir det ingen sommar med mina tjejer. De har andra planer och kommer naturligtvis att sakna dem.

Vad kommer du lägga mest pengar på?

Drinkar och mat??!! Annars kommer vi att leva billigt.

Vad kommer du köpa inför semestern?

Har redan köpt ett par vita jeans, en vit t-shirt samt en blå och en vit byxdress set. Så tänkte använda detta med det jag har sedan tidigare. Har också köpt klädnypor, så tänkte hänga tvätt ute i friska alpluften.

Kommer du använda det?

Absolut!

Kommer du bli brun?

Ja, lite lagom. Tycker inte om att ligga i solen längre utan föredrar att ligga i skuggan. Så brukar bli lite lagom brun när jag rör på mig. Och ser fram emot mina cykelshortsränder.

Vad vill du säga till ditt semester-jag?

Lev i nuet!

sommarlista 2018Vad kommer du äta?

Fisk, skaldjur, grönsaker och frukt.

Vad kommer du dricka?

Aperol Spritze, vitvin spritze, kaffe och massa massa vatten.

Vad kommer att göra den här semestern extra bra?

Förutom våra resor, att upptäcka vårt närområde. Och att cykla, cykla och cykla. Och faktiskt att bara vara hemma.

Vad kommer du ha på dig?

Mina nya kläder samt shorts och skjortor. Och cykelkläder.

sommarlista 2018

Hur kommer du att göra dig illa?

Det hoppas jag inte skall hända. Men kanske att jag skall köra omkull på cykeln.?!!

Vad oroar du dig för?

Att det blir ostadigt väder.

Vad kommer bli extra speciellt i år?

Att vii kommer att vara mycket hemma, och ensamma.  Och att vi då kommer att hinna njuta och uppleva Salzburgerland. Njuta av lukten av min tvätt.

sommarlistan 2018

Hur kommer du minnas din semester sen i september?

Massa fina minnen såsom en tur upp på en av våra toppar här i soluppgång och sitta och njuta av vacker soluppgång med en kopp medhavt kaffe. Och med en stark kropp!

Hur kommer din sommar att se ut? Kram Catharina

 

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras