Känner mig både stark och svag.

Känner mig både stark och svag

Hej, har en konstig känsla av att jag just nu känner mig både stark och svag, rent fysiskt. Mentalt känner jag mig stark med ett inre lugn. Så inte så tokigt alls egentligen. En knapp vecka kvar hemma innan vi åker på höstens långresa; Sydafrika och Mauritius. Knappt tre veckor. Så nu lägger jag upp träningen för kommande månaden, och delar med mig av mina mål och tankar kring upplägg imorgon.

Känner mig både stark och svag

Min kropp stökar mer och mer så imorgon ringer jag Skandia och bokar tid för en mer genomgående koll av kroppen. Men just att ”bara” ha smärta är också det svåraste att få någon rätsida på och vad som kan orsaka den. Men så här kan jag inte hålla på…

Känner mig superstark på gymmet och lyfter tyngre vikter, vilket känns fantastiskt. Så älskar min tid på gymmet. Men sedan hemma låser sig kroppen, framförallt underkroppen helt. Värktabletter hjälper, men är ju ingen långsiktig lösning.

I helgen gick vi på världens näst längsta gångbro, 438 meter lång och 108 meter över marken. Vi gjorde en utflykt till på vår lilla minisemester i Tyskland; RAPPBODETALSPERRE. Och visst kändes det lite läskigt! Men med en fantastiskt utsikt och vacker natur i höstens alla fantastiska färger.

Vi ses imorgon! Kram Catharina

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras