Segt, så segt…

segt, så segt

Heeeej, men hur segt kan det bli egentligen? Dag ut och dag in… Noll energi, eller kanske till och med minus energi. Och lite av det ”negativa” med att vara egenföretagare är att man kan skjuta på saker utan att någon står över en och hojtar om deadlines. OCH som gör att man tillåter sig att gå ner i tempo, vilket ju inte egentligen är negativt. Men när det går dag efter dag, ja då måste man tillslut hitta den inre drivkraften igen. Och hittar man inte den, ja då är det bara att vara lite sträng mot sig själv och göra en att-göra-lista som MÅSTE matas av.

segt, så segt

En att-göra-lista

Så min att-göra-lista är fylld med saker att fixa med innan vi är borta i tre veckor. Och när i är hemma igen så räknar vi med vinter så vi har en hel del att fixa med. Kommer att fortsätta jobba med våra bokningar, hemsidor mm så är inte helt ledig men det är helt ok. Behöver faktiskt inte vara helt ledig.

I fredags var det nationaldag här i Österrike och vi träffade kompisar på en sen lunch. Vi har fortfarande mest vackert väder och vi satt ute och åt. Mysigt!!

segt, så segt

Min att-göra-lista

Vi tränar i alla fall, lagar goda middagar, kollar upp ekonomin och betalar räkningar, packar, lagar lite kläder (typ knappar som ramlat bort, etiketter som lossnat mm), stryker, planterar lökar, planterar om våra uteblommor, tar in allt som behöver tas in, fixar iordning efter allt stök efter omdragna elledningar för vår nya utebelysning mm mm Så visst har jag/vi att göra. Tur är väl det. Men har lite bortprioriterat bloggandet på kvällarna för har känt att jag behövt att få tid borta från dator och sociala medier. Skönt!

segt, så segt

Och har världens bästa ex-man! Fick igår ett guldmedlemskap i SAS Eurobonus. Perfekt när jag åker hem till Stockholm i slutet av november. Vi kan tyvärr inte utnyttja förmånen nu när vi åker till Sydafrika, då vi flyger med Emirates.

Solen lyser, jag lyssnar på Casefile True Crime, jobbar på och dricker kaffe och just nu känns det lite mindre segt. Skönt!!!

Ha en bra dag! Kram Catharina

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras