Yoga med vilda djur i Sydafrika.

Yoga med vilda djur

Hej, vi är på safari i Sydafrika. Vi är på samma plats, tredje gången, Idwala Lodge i Nambiti Game Reserve. En hel vecka!! Alltså, hur fantastiskt är det inte?!!? Vi var här förra året i september och intressant med olika årstider. Här börjar det närma sig sommar. Och som jag skrev innan vi åkte, så går här ju inte att göra så mycket träning då vi är i ett vilddjursområde. Men yoga på terassen går alldeles utmärkt. Jag yogade några gånger förra året, men denna gången gör jag det varje dag.

Yoga med vilda djur

Packade faktiskt ner min egen yogamatta. Och ser ni den lilla vita saken, en perfekt sak som de hade på ett Valamarhotell som vi bodde på i somras; en hållare för iPaden eller iPhonen.

Kör just nu två olika program via YouTube med Boho Beautiful; Easy yoga for beginners  och Hatha Class for Everyone . Perfekta för mig! Den första är 19 minuter och den andra är 24 minuter.

Yoga med vilda djur

Och här är terassen som jag står på. Och här är vårt rum. Fantastiskt eller hur?

Yoga med vilda djur

Och här är utsikten över terassen. För en lite stund sedan gick en elefant förbi och igår stod den en giraff och tittade in. Kan det bli häftigare?

Mer om att åka på safari kommer i veckan. Ha en riktigt fin vecka! Kram Catharina

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras