Ännu ett bra pass på crosstrainern! Pröva!

Hej, påskhelgen närmar sig och idag körde jag sista passet i gymmet innan ledigheten börjar och vi får kompisar på besök, igen. De är de sista för vintersäsongen men en bra avslutning med lite party och massa god mat.

Idag körde jag ett nytt upplägg på crosstrainern; tufft med enkelt och perfekt pass för att framförallt jobba med konditionen. Missade ni mitt andra pass? Kolla här!

Körde 3 x 30 minuter, en ökning var 5 minut i varje 30 minuter sekvens och sedan börja om från början. Oj, vad svetten rann och perfekt för konditionen!

Och för mig är detta så fantastiskt att jag kan träna på crosstrainern utan att få ont. Kan ta i precis som när jag var ute och sprang tidigare eller gick tuffa powerwalk promenader. Så även fast det är inomhus (snyft) så är det för mig ett fullgott alternativ då jag faktiskt KAN göra det!. Och få samma känsla (nästan) och samma resultat!

Pröva ni också nu innan påsk så kommer ni att kunna njuta ännu mer av alla godsaker, och ledigheten.

Kram Catharina

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras