Nu prövar jag kosttillskottet Bio-Pycnogenol.

Betalt samarbete med Pharma Nord

Hej, har fått möjlighet att testa Pharma Nords kosttillskott Bio-Pycnogenol. Äter numera 1 tablett på morgonen och 1 på kvällen.

Här är 6 hälsofördelar med att äta Bio-Pycnogenol (hämtat från Pharma Nords hemsida):

  • Ger dig hälsosamma bioflavonoider
  • Stödjer bra blodcirkulation
  • 40 mg standardiserat, patenterat extrakt i varje tablett
  • Tillverkad från barken av den franska strandtallen (Pinus pinaster )
  • Bidrar till att skydda celler från oxidativ skada
  • Kliniskt dokumenterat

    Bio-Pycnogenol.

Blockerar även frisättningen av histamin

Även jag med min allergi blev intresserad av att testa detta kosttillskottet då det även skall hjälpa mot pollenallergi då just Bio-Pycnogenol blockerar frisättningen av histamin. Det hade nog varit bättre för mig att börja innan pollensäsongen kom, men nu blev det inte så, men började i slutet på förra veckan. Skall bli intressant att se hur det påverkar mig. Har ju redan skrivit ett par inlägg om min allergi, och jag rör mig just nu i olika delar i Europa och fångar in olika stadier av pollen. Idag när vi åkte hem från träningen var skogen bakom vårt hus helt suddig, och vi insåg att det var ett enormt pollenmoln från tallar och granar.

Bio-Pycnogenol.

Stimulerar produktion av kollagen

Bio-Pycnogenol kan även stimulera av kollagen i kroppen vilket kan bidra till att hudens elasticitet återskapas. Och det tackar man ju aldrig nej till, speciellt som kroppen utan hjälp producerar mindre och mindre kollagen ju äldre man blir. Att det dessutom har visats i vetenskapliga undersökningar gör ju också att man får bra tilltro till att ta ett kosttillskott.

Återkommer med statusuppdatering när jag har ätit tabletterna mer regelbundet.

Ha en fantastiskt fin Valborg!! Här hos oss har vi inga eldar och ingen valborg men vi mår bra ändå!! Kram Catharina

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras