Tror baske mig att det fungerar!!

Betalt samarbete med Pharma Nord

Pollenallergi!

Hej, vi har helgdag i dag också, pingst, om ni kommer ihåg? Det blir långcykling idag, inte det längsta passet, men mest höjdmeter, upp till Zauchensee. Vi cyklade inte dit förra året, oklart varför, men nu ger vi oss strax av. Tar lite bilder så ni får se imorgon.

Jag skrev ju i detta inlägget om att jag numera äter Bio-Pycnogenol, kolla mitt inlägg här. Detta kosttillskott har flera fördelar, men det är inte kliniskt dokumenterat att det hjälper mot allergi. Men i samband med att jag började äta tabletterna kollad jag runt på internet, och såg då flera inlägg om att det också har hjälp mot just allergi.

Pollenallergi!

Och här fortsätter pollensäsongen och jag har haft enorma problem i år, speciellt ögonen. Så till den milda grad att jag märkt att min syn nu har försämrats. Men nu när jag har ätit Bio-Pycnogenol i en månad har jag inga allergiproblem mer. Äter inte tabletter och tar varken ögondroppar eller nässpray. Helt otroligt!! Maken tar alla tre, och han har ALDRIG varit allergisk tidigare, men märker fortfarande av de höga pollenhalterna. Och jag kan inte tro att det är placebo-effekt. Men skulle det vara så spelar det ingen roll. Jag är jätteglad!! Och fortsätter att äta mina Bio-Pycnogenol tabletter, två om dagen. Kram Catharina

2 kommentarer
 1. Hej,
  Blev nyfiken av ditt inlägg rörande Bio-Pycnogenol.
  Jag har en lätt hundallergi (klarar vissa raser).
  Efter mycket om och men köpte familjen en liten hundvalp i sommar. Skulle vara en allergivänlig sort;-)
  Nu känner jag tyvärr av den i luftrören och försöker göra ALLT för att detta skall funka….
  Köpte på mig ett paket Bio-Pycnogenol häromdagen och har börjat äta den.
  Börjat med 3 om dagen.
  Hur lång tid tog det innan du märkte av någon skillnad?
  Har din man också testat – med tanke på dina positiva resultat?
  Tacksam för svar;-)

  1. Hej Jenny, men vad tråkigt att du känner av allergi även av den lilla valpen. Det kan inte vara kul! Jag blev själv förvånad över att tabletterna faktiskt hjälpte. Har generellt en skeptisk inställning till tabletter (eller snarare sund skeptisism). Mina reaktioner på denna vårens häftiga pollen var ju ögonen framförallt, samma för maken. Men för honom hjälpte det med den vanliga allergimedicinen (ögon, näsa och tabletter) men för mig var det värre. Fick då möjlighet att testa Bio-Pycnogenol och jag tyckte att de började verka redan efter en vecka. Jag åt regelmässigt 2 om dagen (1 morgon och 1 kväll). Fortsatte sedan pollenperioden ut, och när de värsta pollenhalterna hade lagt sig behövde jag bara ta Bio-Pycnogenol, mao inga andra allergitabletter. Till nästa år tänkte jag börja med att ta dem i mars så är kroppen väl förberedd på kommande allergi. Du skriver att du har problem med luftrören, vilket ju är en något annan reaktion än den jag hade, men trots det allergi så jag hoppas att det hjälper. Håll ut en vecka så hoppas jag att du, precis som jag, får linding. Sedan har min syster, som är sjuksköterska, tyvärr sagt att det bästa mot allergi är att man inte utsätter sig för allergiska reaktioner då det tyvärr kan förvärra din allergi i framtiden. Det är ju svårt när det gäller naturen och pollensäsongen, men då kan man ju vara inne mer eller om man som mig har matallergi, jag äter inte längre de jag får allergiska reaktioner av, inte ens mandlar som det kliar i halsen av. Tyvärr är det ju en tråkig rekommendation när det gäller er lilla valp, jag vet. Har du varit hos läkare och testat dig? Kanske det får bli nästa steg om inte tabletterna hjälper. Lycka till och hör gärna av dig med hur det går. Kram Catharina

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras