WOW, vilken träningsvecka!

wow vilken träningsvecka

Wow, vilken träningsvecka!! Och det bästa är att jag känner att min kropp klarar av det och att den svarar bra på min träning. Hurra!! Så såg det definitivt inte ut för två år sedan. Då var min träning oregelbunden och när jag väl tränade behövde jag träna ”försiktigt” för att inte bryta ner utan att bygga upp. Så en klapp på axeln är jag värd! Det ligger idogt arbete bakom denna förändring och är bra för mitt framtida jag!!

Hur såg min träningsvecka ut?

Måndag – cykling med 800 höjdmeters skillnad – 35 km (Zauchensee)

Tisdag – gymmet med 5 km på crosstrainer och träning av överkropp och core

Onsdag – cykling – 30 km (Marbachquelle)

Torsdag – gymmet med underkropp och core

Fredag – gymmet med 5 km på crosstrainer och träning överkropp och core

Lördag – cykling – 43 km (Untertauern)

Söndag – VILA! Tja, myser hemma med att fixa såsom att putsa fönster, plantera om mina små skott samt stryka bl.a.

Och vi har mycket fönster i vårt hus så vila och vila, men delar upp dem på olika dagar. Idag är det vardagsrum och kök som står på tur.

Hur har din träningsvecka sett ut? Ha en fortsatt härlig söndag! Kram Catharina

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras