Aj, aj och åter till höghöjdsträning!

Aj, aj!

Aj, aj och åter till höghöjsträning!

17.816, 14.452, 8.344, 9.619, 9.552, 7.822, 7.442, 12.341, 14.953, 4.588, 14.862, 16.067 – här ser ni mina antal steg per dag när jag var i Stockholm / Edinburgh. Detta är antal aktiva steg, mao när jag var ute och gjorde olika aktiviteter. Brydde mig inte om att köpa en ny stegräknare (som jag ju tappade bort på en afterski, hehe) utan tycker att det räcker med mobilen (och en mindre pryl att betala för).  Så jag var relativt aktiv.

Ont i höft och behöver knapra värktabletter

MEN, det betalar sig nu när jag är hemma igen. Som jag skrivit tidigare om så tycker ju min kropp inte om att gå så här mycket men vill ändå röra på mig. Så nu när jag är åter på hemmaplan blir det värktabletter och rörlighetsträning. Visar mina övningar imorgon. Och som en av mina döttrar sa; Är det inte på tiden att du går till läkare och kollar upp dig? Jo, det är ju sant… Får bli nästa gång…

HöghöjdsträningHöghöjdsträning, nästan i alla fall

OCH det känns att komma tillbaka, det är ju trots att lite av höghöjdsträning här nere, hela tiden. Vårt hus ligger på 1000 m.ö.h. så visst märker man att det gör skillnad. Men nu är jag åter igång med träningen så om några dagar räknar jag med att min kropp skall vara återställd. Skönt!! Och får pussa på maken också, mysigt!

Kram Catharina

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras